Service av bilar och släpvagnar

Välkommen till en MekoPartner ansluten verkstad

Flanks Bilservice erbjuder fullständig service av bilar och släpvagnar. Som MekoPartneransluten verkstad har du som kund många fördelar. Vi ger 3 års garanti på Mekonomen reservdelar och oavsett bilmärke behåller du alltid fabriks- och nybilsgarantin. Om du vill dela upp din betalning erbjuder vi MekoPartnerkort med generösa villkor och fördelningsalternativ. Hos oss får du konkurrenskraftiga priser och alla kostnader specificerade på ditt kvitto. En MekoPartneransluten verkstad är ett seriöst och prisvärt alternativ!

Vi säljer Respo släpvagnar!

Reservdelar

När du lämnar in bilen hos Flanks Bilservice så bibehåller den sitt värde. Vi har Mekonomen som enda leverantör av reservdelar till din bil och släpvagn. Vi följer alltid biltillverkarens rekommendationer och du  får en stämpel i serviceboken.

Serviceprotokoll

ASSISTANSFÖRSÄKRING

När du servar din bil hos oss på MekoPartner ingår ett års assistansförsäkring.
Det innebär att vi hjälper dig om din bil plötsligt stannar eller vägrar starta. Du får även hjälp vid bensinstopp, punktering eller om du av någon anledning tappat bort din nyckel. Vår assistansförsäkring gäller i hela Norden (utom Grönland). 
Läs om försäkringsvillkoren här.

Assistansfolder

Våra tjänster

Välkommen att lämna in din bil och eller släpvagn hos oss, för alla
typer av bilreparationer. Vi ger 1 års garanti på utfört arbetet. Vi arbetar ständigt med att förbättra oss så att du som kund ska få den bästa tänkbara servicen. Du ska känna dig trygg med att lämna din bil till oss, att du får ett proffsigt bemötande och proffsigt utfört arbete, till rätt pris.

  • Service 
  • Reparationer
  • Reservdelar 
  • Hämtning/lämning av fordon utanför öppettider är möjligt efter överenskommelse.
Boka tid / Offertförfrågan